demo-attachment-618-daniel-korpai-1350955-unsplash

2022 Webshopen öppen dygnet runt

2022 

En märklig tid har det varit och vi hoppas nu på att det går mot ljusare tider. 

Från och med 1 mars kommer jag att vara mer på mitt andra jobb så jag har beslutat mig för att showroomet stänger MEN ni är hjärtligt välkomna till min webshop som är öppen dygnet runt för er! Vill ni vara på säkra sidan för att få er order så var ute i god tid men man kan alltid chansa på att höra av sig i sista sekund, är jag hemma så fixar vi det så klart =) 

Mitt mål är att få packa er order så fort jag kan. Inom ett dygn är målet, ibland blir de på 10 minuter 😉 Jag meddelar er när ordern/ballongbeställningen är redo att hämtas och ni hämtar på avtalad plats när det passar er bäst =) 

Skickar så klart oxå, kan ta 1-2 dygn tills ordern är i väg, ni får avisering när packet är på väg och ni kan följa ordern.

Varmt välkomna & tusen tack för att ni handlar av mig!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *