demo-attachment-618-daniel-korpai-1350955-unsplash

2021 Nytt år nya friska tag

Pandemilagen säger 1 pers/10 kvm (full respekt för lagen) vilket gör att jag får fortsätta hålla mitt showroom stängt…Showroomet är inte mycket större än 10 kvm…så ja det är en person och den person det är väl jag det 😉 

Men min lilla webshop är öppen dygnet runt, jag packar påsen och vi avtalar tid och plats för hämtning. Skickar såklart om någon ut i vårat avlånga land önskar det =)  

Nu är det sommarlov på Baatzarna så vi kan vara ute på språng så lägg in din order i tid för att vara på säkra sidan att få den när du önskar. Är jag på plasts så packar jag ordern med en gång såklart =) 

Det känns som att vi 2021 kommer ha många utomhuskalas, vi får inte sluta att fira! Välj en plats du tycker om, hemma, vid havet…Ballonger och vimplar, kan ju även hängas i träden om du väljer i skogen 😉 Partyhattar till gästerna, servetter, muggar och tallrikar med ”det lilla extra” och tårtljus, ja då har du fått kalasfeeling vart du än valt att fira =)

”Inget är omöjligt om vi gör det möjligt”//Ginzan

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *