demo-attachment-618-daniel-korpai-1350955-unsplash

2021 Nytt år nya friska tag

2021…Känns skönt att få lägga 2020 bakom sig och ha ett nytt år framför sig, nya friska tag! 

Börjar dock med en pandemilag som säger 1 pers/10 kvm (full respekt för lagen) vilket gör att jag får fortsätta hålla mitt showroom stängt…Showroomet är inte mycket större än 10 kvm…så ja det är en person och den person det är väl jag det 😉 

Så jag den enda personen som får vara där, jag håller just nu på med att inventera, ändrar om och uppdaterar webshopen, allt på en och samma gång, klassiskt mig haha men det brukar bli bra i slutändan! 

Det känns som att vi 2021 kommer ha många utomhuskalas, vi får inte sluta att fira! Välj en plats du tycker om, hemma, vid havet…Ballonger och vimplar, kan ju även hängas i träden om du väljer i skogen 😉 Partyhattar till gästerna, servetter, muggar och tallrikar med “det lilla extra” och tårtljus, ja då har du fått kalasfeeling vart du än valt att fira =)

“Inget är omöjligt om vi gör det möjligt”//Ginzan

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *